Bergman Bygg

Stabil Stockholmare med unika tillgångar

Bergman Bygg, från början ett familjeföretag, grundades 1988 på förfrågan av ett stort läkemedelsföretag. Att samarbetet fortfarande pågår säger en del om vårt senaste tillskott i Rotundagruppen.

I Stockholms konkurrensutsatta och ombytliga byggklimat sticker Bergman Bygg ut, både vad gäller inriktning och arbetssätt. I över 35 år har de framgångsrikt skapat långsiktiga kundrelationer genom en hundraprocentig serviceinriktad approach. Företaget levererar högkvalitativa bygg-, inrednings- och servicearbeten till kontor och industrier. Snabb och flexibel service som uppfyller kundernas önskemål utan att kompromissa med arbetsmiljö eller yttre miljöomsorg är högsta prioritet.

Genom att bli en naturlig del av beställarnas organisation har det elva man starka Stockholmsföretaget etablerat sig bland alltifrån ledande läkemedelsföretag till stora fastighetsbolag och matvarukedjor som Willys. Samarbetet med deras första och största kund har hållit i sig ända sedan starten 1988 och återspeglar den extremt höga kvaliteten hos Bergman Bygg.

Bergman Bygg medarbetare
Bergmanbygg-4.jpg

Ett brett nätverk som skapar flexibilitet

Bergman Bygg optimerar sin verksamhet genom att samarbeta med underentreprenörer i stället för att upprätthålla en omfattande intern personalstyrka. Genom direkt tillgång till olika byggspecialister inom alltifrån undertak, golvläggning, måleri, smide, VVS och el, kan Bergman Bygg effektivt hantera större entreprenader. Trots det utmanande branschklimatet behöver företaget inte aktivt söka nya uppdrag då efterfrågan redan är hög, vilket återspeglas i deras årliga omsättning på 45–50 miljoner kronor.

 

Bäddat för fortsatta framgångar

Den stabila och goda utvecklingen hos Bergman Bygg vilar på trivsel bland anställda, säkerhet och en välfungerande arbetsmiljö. Företaget tar ansvar för sin påverkan på den yttre miljön och ser till att ha roligt tillsammans på jobbet samtidigt som de siktar på långsiktig lönsamhet. Med trygga kunder, tydlig inriktning, god tillväxtpotential, kompetens och erfarenhet samt bra lönsamhet, utnyttjar de sina unika ingångar i en expansiv sektor. Dessutom har de utvecklat ett eget ledningssystem enligt ISO-standard för att säkerställa effektivitet och kvalitet. Med kombinationen av nischexpertis och bredd blir Bergman Bygg ett ovärderligt komplement till de duktiga systerföretagen i Rotundagruppen.

Bergmanbygg-1-anp(1).jpg

Fakta Bergman Bygg:

  • Inriktning Bygg- och förvaltningsservice
  • Startades 1988, ombildades 2001
  • 11 anställda
  • Årlig omsättning 45–50 mkr
  • Stark nisch gentemot läkemedels- och forskningsföretag
  • Starka ramavtal i regionen
     

Vi är stolta över våra företag

Att bygga något på egen hand kan vara spännande. Men att göra det tillsammans med andra är helt fantastiskt. Hos oss bidrar varje företag med något unikt som de övriga saknar eller behöver mer av. När kompetenserna möts skapas en helhet som överträffar vad någon av oss skulle kunna åstadkomma på egen hand. 

Här kan du läsa mer om de ROT-stjärnor som utgör Rotundagruppen i dagsläget.

m3 Bygg
Ljungs Bygg-Dalarna
Tumleheds Bygg
P9 Projekt
Stångebro Bygg
Sundsvallsbyggarna
Bergman Bygg