Sundsvalls Byggarna

Gemenskap och hantverkskunnande över generationerna

Sedan starten 2011 har service- och entreprenadföretaget Sundsvalls Byggarna gått från klarhet till klarhet. Frekvent anlitade av såväl företag som fastighetsbolag och kommuner inom Västernorrlands län, utgör de ett både geografiskt och hantverksmässigt spännande inslag i dagens ROT-Sverige.

 

Västernorrlands län är Sveriges sjätte största sett till yta, men det femte största räknat i invånare. Här finns med andra ord gott om plats för utbyggnad samt stora möjligheter för ett hantverksskickligt företag som Sundsvalls Byggarna. Sitt bolagsnamn till trots arbetar det 26 man starka teamet på Sundsvalls Byggarna över hela länet. Kunderna stäcker sig från företag till fastighetsbolag och kommuner.

sundsvallsbyggarna-64-webb.jpg
sundsvallsbyggarna-57_webb.jpg

Service, entreprenad och lagkänsla

Sundsvalls Byggarna har ramavtal med Sundsvalls Kommun (1:a), MittSverige Vatten och avfall, INGKA Centers och Caverion. Förutom längre entreprenadprojekt utför de även servicearbeten efter behov.

På entreprenad kommer de gärna in i ett så tidigt skede som möjligt för att bidra till planeringen och bli en stark partner projektet igenom. För serviceärenden har de tolv fullutrustade servicebilar redo att rulla – allt för att erbjuda snabb och smidig assistans när och där de behövs.

Stor projektvariation i kombination med att teamet är relativt litet, gör att lagkänsla, sammanhållning och tillit blir viktiga framgångsfaktorer. Dessa egenskaper har Sundsvalls Byggarna gjort till sitt signum.

När byggarna mår bra, mår byggandet bra

År 2018 slogs tre mindre bolag samman och det nya Sundsvalls Byggarna var fött. Satsningen innebar inte bara att bolaget växte i storlek – även omsättningsmålen och den estimerade vinstmarginalen blev större. För att visionen skulle hålla krävdes ännu större noggrannhet vid valet av personal och ”kvalitet före kvantitet” som orubbligt motto. Ett internt löfte som infriats med råge.

Dagens Sundsvalls Byggarna kännetecknas av ett högt och gediget yrkeskunnande. De anställda kommer från flera olika generationer, men alla trivs lika bra på jobbet och umgås gärna även efter arbetstid. En gemenskap som bidrar till fina projekt och nöjdare kunder.

Kvitto på det? Sundsvalls Byggarna har blivit nominerade till ”Årets företagare” i regionen.

 

Sundsvallsbyggarna medarbetare

Fakta Sundsvalls Byggarna

  • Inriktning service och entreprenad
  • Startades 2011, ombildades 2018
  • 26 anställda
  • Omsättning ca 75 mkr
  • Starka ramavtal i regionen
     

Läs mer i den digitala tidningen!

 

Vi är stolta över våra företag

Att bygga något på egen hand kan vara spännande. Men att göra det tillsammans med andra är helt fantastiskt. Hos oss bidrar varje företag med något unikt som de övriga saknar eller behöver mer av. När kompetenserna möts skapas en helhet som överträffar vad någon av oss skulle kunna åstadkomma på egen hand. 

Här kan du läsa mer om de ROT-stjärnor som utgör Rotundagruppen i dagsläget.

m3 Bygg
Ljungs Bygg-Dalarna
Tumleheds Bygg
P9 Projekt
Stångebro Bygg
Sundsvallsbyggarna
Bergman Bygg