Tumleheds Bygg

Snabb och effektiv toppservice skapar långsiktiga relationer

I Göteborgsregionen är Tumleheds ambulerande byggservice aldrig långt borta. Här handlar allt om nuet – ordet senare finns inte ens på kartan. Under 20 års tid har företaget varit en trygg famn för försäkringsbolag och fastighetsägare i behov av hjälp.

 

Tumleheds Bygg inriktar sig huvudsakligen på skadeserviceärenden och företaget är lite av ett självgående piano. Under sina drygt 20 år i branschen har de kommit att bli en naturlig go-to-partner för många försäkringsbolag och fastighetsägare – ett resultat av drivna medarbetare och en ytterst effektiv arbetsmodell. Av totalt 32 anställda rör sig merparten ständigt ute på fältet i fullt utrustade servicebilar, redo att rycka in. Tumleheds är dock långtifrån ett ”quick fix”-bolag, utan jobbar långsiktigt med projekt och kunder. De är bara ovanligt snabba att komma igång.

Byggföretaget har, i Rotundagruppens trygga famn, lyckats passera 100 MSEK i omsättning och bygger just nu upp en entreprenadavdelning för att kunna hjälpa sina kunder med större försäkrings- och skadeuppdrag.

Tumleheds Bygg-arbetslag
Tumleheds Bygg-medarbetare

För miljöns och miljöns bästa

Att arbeta i sin hemmiljö har många fördelar. Inte minst då ett väl utfört jobb alltid ger ringar på vattnet. Tumleheds Bygg har byggt upp en stabil och ständigt växande kundkrets, men det är inte bara hantverksskickligheten som efterfrågas. Tumleheds är miljödiplomaterat av Göteborgs Stad sedan 2003 och samtliga anställda har en grundläggande miljöutbildning. Under 2021 har en miljöcertifiering enligt ISO 14 001 genomförts med bra resultat. Den tydliga hållbarhetsinriktningen i kombination med den mycket höga servicenivån har starkt bidragit till att bolaget uppvisat kraftig tillväxt under de senaste åren. 

 

Låg risk och hög tillväxtpotential

Erfarna, engagerade och ansvarsfulla medarbetare borgar för bra leveransförmåga och fortsatt bra företagsutveckling. Uppbyggd organisation och rutiner samt en digital utveckling i framkant skapar trygghet. Långsiktiga samarbeten med duktiga underentreprenörer och leverantörer är ytterligare en viktig del av Tumleheds Byggs verksamhet. Den låga rörelsekapitalbindningen skapar en låg verksamhetsrisk, vilket också gynnar tillväxten och lönsamheten för denna glada göteborgare i framkant.

 

Tumleheds Bygg-målarfog

 

 

Fakta Tumleheds Bygg

  • Byggserviceföretag med inriktning på försäkringsärenden och byggservice
  • Omsättning ca 110 mkr
  • ​25 år i branschen
  • Diversifierad kundbas med bland annat försäkringsbolag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och stiftelser
  • 32 medarbetare

 

Vi är stolta över våra företag

Att bygga något på egen hand kan vara spännande. Men att göra det tillsammans med andra är helt fantastiskt. Hos oss bidrar varje företag med något unikt som de övriga saknar eller behöver mer av. När kompetenserna möts skapas en helhet som överträffar vad någon av oss skulle kunna åstadkomma på egen hand. 

Här kan du läsa mer om de ROT-stjärnor som utgör Rotundagruppen i dagsläget.

m3 Bygg
Ljungs Bygg-Dalarna
Tumleheds Bygg
P9 Projekt
Stångebro Bygg
Sundsvallsbyggarna
Bergman Bygg