Ljungs Bygg

Händigast i Hälsingland och kommunens stolthet

Härliga Hälsingland! Hem åt Europas längsta urbergsgrottor, Långnäsparken med anor från 1920-talet och de Rivieralika Orbaden. Och så åt Ljungs Bygg som just fått utmärkelsen ”Årets Företagare”.

 

Bollnäsbaserade Ljungs Bygg grundades 2008 och har under åren kommit att förknippas med trygghet, långsiktiga och nära kundsamarbeten samt stor lokalkännedom. Inriktningen är byggservice och entreprenadverksamhet åt kommunala och privata fastighetsägare. Arbetet sker huvudsakligen i hemkommunen men företaget erbjuder sina tjänster från Stockholm i söder till Åre i norr. 

Små och stora företag, kommuner och fastighetsbolag samt en och annan privatperson tillhör kundkretsen. Och Ljungs Bygg har haft en väldigt stark utveckling med bra lönsamhet under de senaste åren.

Stark prägel på hemtrakten 

Ljungs Bygg, som har 30 anställda, erbjuder det mindre företagets personliga engagemang kombinerat med den större byggentreprenadens resurser. En kombination som gett avtryck inte minst i Bollnästrakten. 

Bolagets VD Robert Ljung har precis fått motta den prestigefulla utmärkelsen ”Årets Företagare i Bollnäs 2021” och för honom råder det inga tvivel om vad framgångarna beror på – en företagskultur med högt i tak där alla får säga vad de tycker och där engagemang, stolthet och framåtanda sitter i väggarna. Att de kan sina hemtrakter utan och innan skadar så klart inte heller.

 

Företagarna Bollnäs motivering till utmärkelsen lyder:

”Årets företag i Bollnäs 2021 har ända sedan starten 2010 haft en jämn och stadig ökning av omsättning, vinst och antal anställda. Företaget har i vår kommun ett gott rykte att utföra ett bra jobb i rätt tid och att prata med folk så att de förstår vad som skall göras. Företaget bidrar med ett stort engagemang till det lokala föreningslivet och har blivit synonymt med gott företagande.”

 

Fakta Ljungs Bygg:

• Rotentreprenad med fokus på renoveringar, ombyggnationer, lokalanpassningar och byggservice
• Långsiktiga kommunala ramavtal inom byggservice och entreprenadprojekt
• Startades 2008 i Bollnäs
• Ca 30 medarbetare
• Omsättning ca 50 mkr

 

Robert Ljung tog steget till nästa nivå

Bollnäsbaserade Ljungs Bygg grundades 2008 och har under åren kommit att förknippas med trygghet, långsiktiga och nära kundsamarbeten samt stor lokalkännedom. Bolagets VD Robert Ljung, som fick den prestigefulla utmärkelsen ”Årets Företagare i Bollnäs 2021”, var den första att ansluta sitt företag till Rotundagruppen.

Läs mer