Juli 2024

Jobbbyte inom koncernen

Flytt inom koncernen på grund av längtan tillbaka till storstaden. Hur är det att ha bytt arbetsgivare från Ljungs Bygg till M3 Bygg? För att ta reda på det har M3 Bygg frågat sin nya produktionsledare på projekt Fotangeln, Pontus Johansson. Pontus bodde tidigare i Bollnäs men är numera bosatt i Stockholm.

 

Hej Pontus, vad får du som produktionsledare göra en vanlig dag på M3 Bygg?
-Mina uppgifter är oftast väldigt varierande från dag till dag. Ibland kan jag till exempel få gipsa väggar och golv, medan andra dagar får jag vara med och beställda material till projektet.

 

Hur hamnade du på M3 Bygg?
-Jag hade bott i Bollnäs under en väldigt lång period för att spela bandy och arbeta på Ljungs Bygg, men till slut kände jag att det var dags att flytta hem till Stockholm igen. I samband med detta fick jag en rekommendation av Robert Ljung att söka till M3 Bygg, vilket var ett företag som Robert samarbetat med mycket med genom åren. Även jag hade fått göra några jobb åt M3 Bygg när jag arbetade för Ljungs Bygg och kände att det verkade vara ett bra, seriöst och roligt företag att arbeta på.

 

Vad är största skillnaden mellan Ljungs Bygg och M3 Bygg?
-Jag skulle säga att den största skillnaden mellan Ljungs Bygg och M3 Bygg är storleken på projekten. När jag arbetade i Bollnäs var det vanligtvis lite mindre projekt, medan projekten i Stockholm på M3 Bygg är större. När jag arbetade för Ljungs Bygg fick jag även göra mycket servicejobb, vilket innebar att jag fick utföra allt från tillbyggnader till tak och fönsterbyten.

 

Pontus berättelse visar tydligt de fördelar Rotundagruppen erbjuder för skickliga medarbetare. Vi skapar en stabil miljö som möjliggör personlig och professionell tillväxt. Vår strategi fokuserar på att behålla kompetenta medarbetare inom koncernen och kunna erbjuda fortsatt anställning, oavsett förändringar i deras livssituation.
 

Titelbild: M3 Bygg

Senaste stories

Benny Valtersson VD på Stångebro Bygg VD träff Augusti 2024 Lär känna Benny Valtersson – VD på Stångebro Bygg Hållbarhet Stångebro Januari 2024 Stångebro Byggs vision – att bygga en hållbar framtid Valvskvarnen December 2023 Inblick i ett av M3 Byggs största projekt - Totalrenovering Valvskvarnen åt Olov Lindgren m3 Bygg klimatprojekt artikel November 2023 M3 Byggs medverkan i branschens vägledning för klimatkrav vid upphandling av ROT-projekt Kasern II restaurering September 2023 Gårdagen möter framtiden – återuppståndelsen av Kasern II Storkyrkan-klocka-m3 Bygg September 2022 Ett nytt kapitel i Storkyrkans historia Johan Lindberg VD-Rotundagruppen April 2024 Idén bakom Rotundagruppen Thomas Jansson-Rotundagruppen Mars 2024 Lär känna Thomas Jansson – VD på M3 Bygg Husflytt Telge November 2021 Konsten att flytta ett hus – M3 Bygg i samarbete med Telge Fastigheter